• Black Facebook Icon

Da er det klart for vår første filmfestival i Vesterålen!

Laterna Magica og Vesterålen filmklubb samarbeider om Filmfest i Vesterålen fra 15. til 21. november. I tillegg til flere vanlige kinovisninger igjennom uka, er det planlagt kinovisninger for unge og eldre skoleelever, og ei utendørs filmvisning.

Programmet er klart, så planlegg gjerne uka allerede nå!

Hele programmet finner du her (også med de rene Laterna Magica-arrangementene):

 

https://laternafilm.no/web/program-2021/

Oppdatert_banner (1).jpg
Northern_Escape.jpg
Godbiter.jpg
Animasjon.png
Filmklubb Banner.jpg
Filmklubb Logo Gardiner.png
VFK Logo.jpg
Film For Alle Logo.jpg
NFK Logo.png
 

Om oss

Bakgrunn for filmklubben:

 

Den 26. februar 2019 ble den første filmklubben for hele Vesterålen opprettet. Klubben ble opprettet av filminteresserte sjeler som har det til felles at de er veldig glad i film og vil jobbe aktivt for å fremme film som kunstform og skape engasjement rundt visningene våre samt forhåpentligvis få flere interesserte og glade i den fantastiske verdenen som filmer tross alt er. Vi i styret i Vesterålen filmklubb ser at folket i Vesterålen mangler en plattform hvor barn, ungdom, voksne og eldre kan møtes for å finne filmer som ikke vises på de lokale kinoene eller på de mange strømmemedier som eksisterer i dag. Filmklubben har som formål å fremme interessen for film som kunstform og ønsker å skape et tilbud hvor vi kan utforske filmhistorien og oppfordre til en læringsrik diskusjon og refleksjon rundt disse filmene. Vi vil også jobbe for at våre medlemmer selv kan foreslå filmer som vi kan sette opp og komme med ønsker på hvordan våre arrangementer bør være for å nå og glede flest mulig mennesker i alle aldre i Vesterålen.

 

Om hva Vesterålen filmklubb skal drive med:

 

Vi vil jobbe aktivt for å verve nye medlemmer. Dette skal vi gjøre ved å alliere oss med etablerte visningssteder, samtidig som vi planlegger å reise ut til kommunene i Vesterålen og holde filmvisninger lokalt, også ved hjelp av eget utstyr der visningstedene ikke har sånt tilgjengelig selv. Vesterålen filmklubb skal være en aktiv forening som, i tillegg til å holde filmvisninger, vil holde foredrag, invitere regissører og filmskaper samt skape rom for debatt og diskusjon i forbindelse med visningene.

 

Denne filmklubben vil driftes under medlemskap i Norsk Filmklubbforbund (NFK).

Vesterålen filmklubb har mottatt støtte fra Sparebankstiftelsen.

 

Kontakt

Du kan sende e-post til vesteralenfilmklubb@gmail.com, du kan også kontakte oss via Messenger eller Facebook.
Vi behandler og oppbevarer dine opplysninger i tråd med gjeldende regelverk, les vår personvernerklæring her.

Klikk på knappen over for å registrere deg som medlem. Betal med Vipps allerede nå eller når du kommer på en av våre visninger. Da kan du også betale med kort.