© 2023 by Marian Dean. Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon

Velkommen til årsmøte og film  

Kulturfabrikken Sortland, Lanterna (kinosal)
Torsdag 23 januar 2020 kl. 18.00

På årsmøtet vil vi kaste et blikk tilbake til 2019 og oppsummere hvordan oppstartsåret har gått.

Samtidig vil vi se fremover, og vi gleder oss til det som venter Vesterålen filmklubb i 2020.

Møtet vil vare omtrent en time. Det vil bli enkel servering i etterkant av møtet og en filmvisning kl. 20:00.

Det å starte og holde liv i en filmklubb fordrer engasjement for film fra klubbens egne medlemmer. Å være styremedlem i Vesterålen filmklubb er et verv som er sosialt og lærerikt. Vi i styret møtes og jobber med filmprogram, sosiale medier, økonomi og det praktiske rundt å få filmen opp på lerretet og ut til publikum. På årsmøtet vil det nye styret for 2020 bli valgt, og selv om det er flere i det nåværende styret som ønsker å forlenge sitt engasjement, så ser vi frem til å høre fra andre medlemmer som ønsker å stille til valg. Enten du er en som vil være med på å velge ut film, eller liker å pusle med nettside eller har andre tanker om hva som kan gjøre Vesterålen filmklubb bedre, så har vi plass til deg! Vi ønsker også de som vil engasjere seg, men som har litt mindre tid velkomne - for eksempel som varamedlem i styret.

 

Filmen vi har valgt er "Honeyland" fra 2019. Denne perlen av en dokumentar er filmet i Nord-Makedonia og handler om en birøkter, og hvordan hun lever i pakt med naturen og i utakt med sine naboer. Alle medlemmer som har registrert medlemskap for 2020 og som deltar på årsmøtet får gratis inngang til visningen! Billettpris er 75 kr for medlemmer som kommer utenom årsmøtet.

Vi ønsker gjerne en skriftelig bekreftelse på oppmøte til årsmøte senest 21. januar.

Bekreftelse kan sendes på: vesteralenfilmklubb@gmail.com.

Vi ser frem til å se deg på årsmøtet!

 

Om oss

Den 26. februar 2019 ble den første filmklubben for hele Vesterålen opprettet. Klubben ble opprettet av sjeler som har blitt kjent gjennom sitt engasjement for film, og arbeidet med å samle midler til klubben er allerede i gang. Vi i styret i Vesterålen filmklubb ser at folket i Vesterålen mangler en plattform hvor barn, ungdom, voksne og eldre kan møtes for å finne filmer som ikke vises på den lokale kinoen, eller på strømmemedier. Klubben har som formål å fremme interessen for film som kunstform og ønsker å skape et tilbud hvor vi kan utforske filmhistorien og oppfordre til en læringsrik diskusjon og refleksjon rundt disse filmene.   

 

Om hva Vesterålen filmklubb skal drive med

 

Filmklubben er i oppstartsfasen og vil i første omgang jobbe aktivt for å verve nye medlemmer. Dette skal vi gjøre ved å alliere oss med etablerte visningssteder, samtidig som vi planlegger å reise ut til kommunene og holde filmvisninger lokalt. Vesterålen filmklubb skal være en aktiv forening som, i tillegg til å holde filmvisninger, vil holde foredrag og skape rom for debatt og diskusjon i forbindelse med visningene. Denne filmklubben vil driftes under medlemskap i Norsk Filmklubbforbund (NFK).

Vesterålen filmklubb har mottatt støtte fra Sparebankstiftelsen.

 

Kontakt

Du kan sende e-post til vesteralenfilmklubb@gmail.com, du kan også kontakte oss via Messenger eller Facebook.
Vi behandler og oppbevarer dine opplysninger i tråd med gjeldende regelverk, les vår personvernerklæring her.

Klikk på knappen over for å registrere deg som medlem. Betal med Vipps allerede nå eller når du kommer på en av våre visninger. Da kan du også betale med kort.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now